Back

INVITATION TIL INVESTOR EVENT

Mandag, den 29. april kl. 17:30-20:00 i Parken

Kom og mød de to danske, børsnoterede vækstvirksomheder.
Kom og mød de to danske, børsnoterede vækstvirksomheder. Du kan også deltage i eventen via livestream – Tilmeld her
slider realfiction

Noteret på First North Stockholm fra 2017 [REALFI].
Markedsværdi:
ca. 100mDKK (145mSEK).
Emissionsaktuel:
Udbyder tegning til 10SEK /aktie (7,2DKK) for op til 17,5mDKK. Heraf er mere end 70% sikret gennem vederlagsfri fortegning.
Aktier kan tegnes fra 25. april til 8. maj
og udbydes i både Danmark og Sverige.

Realfiction er en førende udvikler af teknologi og oplevelser indenfor Mixed Reality, hvor fællesnævneren er at de holografiske oplevelser skabes uden brug af briller.

Virksomheden voksede med 45% i 2018 til en omsætning på 17,1mDKK. Væksten er fortsat i Q1-19 og drives af ”Magic-as-a-Service”, hvor selskabets holografiske displays leveres som en service, der inkluderer content til kundernes kampagne, m.v.

Selskabet sælger især til retail- og udstillingsbranchen i hele verden, men kan også opleves i Bilka.

Dertil kommer, at Realfiction udvikler en ny directional pixel teknologi under kodenavnet ”Project Echo” (Pat. Pending) til en række industrier så som uddannelse, retail, oplevelse, medico, gaming, etc. Visionen for Echo er at holografien opleves i meget høj opløsning uden brug af briller eller anden form for linser mellem effekten og det menneskelige øje, hvilket af mange betragtes som den ”hellige gral” indenfor 3D. Realfiction forventer at kunne fremvise Proof of Concept på Project Echo i 2019.

https://www.realfiction.com/

Noteret på Spotlight Stock Market fra 2017 [MENU B].
Markedsværdi:
ca. 18mDKK (25mSEK).
Emissionsaktuel:
Udbyder tegning til 1,39SEK/aktie (1,00DKK) for op til 17,5mdkk. Heraf er mere end 75% sikret gennem vederlagsfri fortegning.
Aktier kan tegnes fra 27. maj til 10. juni og udbydes i både Danmark og Sverige.

MenuPay (indtil for nyligt kendt som MenuCard) er en App-baseret teknologi-platform, der driver Danmarks største restaurantprogram for virksomheder og deres medarbejdere (B2B).

Virksomheden vokser kraftigt og realiserede ca. 10mDKK i restaurant-omsætning alene i Q4-2018, hvilket udløste netto-provision til selskabet på 328.000DKK (+228% i forhold til Q4-17). Denne vækst er fortsat i Q1-19, hvor alle rekorder er slået markeret blandt andet med mere end 500 besøg på én dag for første gang i marts 19.

Selskabet har aftaler med mere end 600 kvalitetsrestauranter m.v. og mere end 200 virksomheder og et stigende antal af deres medarbejdere, hvoraf mere end 56.000 til dato er tilkoblet.

Virksomheden har for nylig indledt sin internationalisering med etablering af kontor i Sverige.

Med den seneste tids fremdrift, det nye navn og kapital fra den kommende emission vil udviklingen blive accelereret yderligere både i Danmark og i udlandet.

https://menupay.com/

Begge virksomheder er emissionsaktuelle. Eventet afvikles af Gemstone Capital (som også er medejer af selskaberne) i samarbejde med Nordnet, Dansk Aktionærforening, ProInvestor og Ophelia Invest. Der bydes på tapas, vin, m.v.
Programmet er som følger:

17:15  Dørene åbnes

17:35  Velkommen v/ Søren Jonas Bruun, Managing Partner, Gemstone Capital

17:40  Kim Lykke Sommer, CEO præsenterer MenuPay

18:20  Pause/Tapa’s

19:00  Clas Dyrholm, CEO og founder, præsenterer Realfiction

19:45  Øl/vin/Kaffe/netværk

20:00  Afslutning


Kim
Lykke Sommer

CEO
MenuPay


Clas Dyrholm

CEO og founder
Realfiction
TILMELD DIG HER

(Hvis du er forhindret i at deltage fysisk på mandag, så har du mulighed for at tilmelde dig vores streaming af eventet. Alternativt, kan du bede om at få tilsendt link til vores film fra eventet.)

“Carlsberg Hall” i Parken,

Øster Allé 52A,

2100 København Ø.

Mandag, 29. april kl. 17:30

Samarbejdspartnere: