STENOCARE DASHBOARD
VELKOMMEN TIL GEMSTONE CAPITAL’S STENOCARE DASHBOARD

StenoCare er nu børsnoteret og du kan følge med i aktien HER.

Gemstone er rådgiver for STENOCARE. Vi er derfor stolte over at opnå en overtegning, som oversteg alle forventninger. Du kan læse mere om tegningsresultatet HER.

Nedenfor har vi samlet et overblik over analyser og nyheder om STENOCARE og cannabis markedet generelt. Det medicinske cannabis marked er i sin vorden, især i Europa og STENOCARE er den første børsnotering af et medicinsk cannabis selskab i Europa.

Memorandum

(engelsk)

Memorandum

(svensk)

teaser

Teaser (dansk)

Tegningsperioden er afsluttet.
STENOCARE har lagt fra land med den den største tegningsprocent nogensinde på Spotlight.
VIDEO: STENOCARE - Investormøde (1. oktober 2018)
STENOCARE I GLOBALE NYHEDER
STENOCARE I NATIONALE NYHEDER
Disclaimer

Gemstone Capital rådgiver STENOCARE i forbindelse med børsnoteringen på Spotlight Stock Market. Gemstone Capital har optioner i STENOCARE, men er ikke aktionær i STENOCARE. Gemstone Capital er ikke ansvarlig for indhold fra eksterne kilder. Alt indhold og links på denne side har alene til formål at levere information. Ingen information kan eller skal betragtes som anprisning eller forsøg på salg af nogen aktier eller andre finansielle instrumenter fra Gemstone Capital’s side. Alle opfordres, inden eventuel investeringsbeslutning i relation til STENOCARE, til at læse det fremlagte Memorandum grundigt, herunder især afsnittet om relaterede risici.