Buy Side

Our speciality is strategic acquisitions. 
”I 2007 engagerede jeg 1CT som EGs eksterne rådgiver og ressource i relation til opkøb. I de 10 år, der er gået, har vi sammen gennemført et tilsvarende antal transaktioner i hele Norden. Sammen med 1CT har vi løbende defineret og justeret vores opkøbskriterier.
Styrken i samarbejdet har været 1CTs evne til at etablere en struktureret proces, hvor vores ønskeseddel har ført til professionel og omfattende kortlægning af relevante kandidater i de markeder, vi har ønsket at vokse i. Derfra har vi hurtigt identificeret kandidaterne med størst muligt synergi-potentiale. Derefter har 1CT indledt dialog med de foretrukne kandidater, hvilket så igen har ført til afdækning af de elementer, der skaber en succesfuld akkvisition: konkret match, nøglepersoners behov, ny rolle i EG i tilfælde af en transaktion m.v. samt selvsagt en forhandling om vilkår.
Endelig har 1CT vist en særlig evne til at finde løsninger, også når det var svært. 1CT har gennem årene – både på strategiske og udførende plan – været en integreret og værdsat del af det team, der næsten fordoblede vores omsætning til mere end 2 milliarder kroner. Jeg vil på denne baggrund med glæde anbefale 1CT”.
“Their creativity and dedication made the deal happen”

 

Leif Vestergaard,eg logo

CEO of EG

(2004 – 2016)