Want to stay updated ? – Please sign up for our newsletter HERE.

NEWSROOM

null
null
ÅRETS BØRSNOTERING ?

DecideAct går på børsen og du kan tegne nu. Dansk SaaS virksomhed, som vil dominere et nyt stort space: Software til eksekvering af strategi, også kaldet SEM. Ambitionen er at blive for SEM, hvad Salesforce er blevet for CRM.
Læs mere HER 

Danske Decideact udbyder cloud-løsning til strategi-implementering. Gemstone har samarbejdet med selskabet i over et år med henblik på klargøring af selskabet og tilførsel af pre-IPO funding af to omgange.

Selskabet søger nu om optagelse til handel på First North Growth Market. Decideact udbyder aktier til en pris på 8,15 kr. per aktie, hvilket svarer til en før-værdiansættelse på 42 mio. kr.

Der vil maksimalt blive udbudt nye aktier for 18,5 mio. kr., hvoraf 41 pct. er forhåndstegnet inden tilbudsperioden åbner (6,6mdkk i kontakt fortegning og 1mdkk i lånekonvertering). Ledelse og grundlæggere deltager med over 2mdkk i fortegningen. Ingen af Decideacts nuværende aktionærer sælger aktier, og alle storaktionærer er underlagt en lock-up, der løber mindst 12 måneder for 90 pct. af deres nuværende aktier.

Tilbudsperioden løber fra 26. november til 8. december og Decideact venter at kunne have første handelsdag den 16. december. Decideact, der har hovedkontor i Nexø på Bornholm, udbyder løsninger, der flytter manuel implementering og opfølgning af en strategi til en cloud-baseret løsning. Ifølge selskabet skal den digitale løsning til strategi-implementering hjælpe virksomheder med at komme i mål med deres strategier. I løbet af de næste tre år ser selskabet et potentiale på mere end 500 kunder i Danmark, Sverige, Norge og Finland og hvis halvdelen af dem kommer i hus, vil det give en årlig abonnementsomsætning på 56,9 mio. kr. i 2023.

  • All
  • Gemstone Capital
  • Investments
  • IPO and M&A
  • Media Coverage