Blue Ocean Robotics A/S
”Da 1CT kom til os med ideen om børsnotering var det slet ikke noget vi havde overvejet. Helt fra første møde har 1CT været en god sparrings-partner, som både har stillet kritiske spørgsmål og givet nyttige svar.

“Efter nogle indledende møder blev parterne enige om at tilvælge hinanden dvs. indgå i et formaliseret samarbejde med 1CT som vores IPO rådgiver. 1CT har hjulpet os til at få en god forståelse for processen, de krav der stilles til os som selskab og sidst men ikke mindst har vi indset hvordan en børsnotering kan give vores selskab et boost – både kapitalmæssigt, men også i forhold til profilering og acceleration af vores udvikling.

1CT var fra starten en vigtig ressource for os, bl.a. i forbindelse med udarbejdelsen af vores corporate presentation og equity story. Hertil kommer at 1CT har hjulpet os til valg af IPO platform samt broker, baseret på gode møder med mulige brokers og professionelle investorer.”

For English translation, please contact Peter Max
“Samlet set, så har 1CT været en kyndig og værdifuld vejleder i processen hen imod en succesfuld børsnotering”.

 

Claus Risager
Administrerende direktør og founder
Blue Ocean Robotics A/S

[Selskabet har siden valgt at tage private investorer ind med henblik på modning af selskabet forud for en senere notering]