“En børsnotering af en vækstvirksomhed er både interessant og værdiskabende, men også en lærerig udfordring. Gennem Freetrailers børsnotering har Gemstone Capital været en kompetent sparringspartner grundet deres erfaring fra det svenske og danske marked.”

“Vejen til børsnoteringen har været en spændende og intens periode på samlet set 18 måneder, hvor Gemstone Capital har været Freetrailers rådgiver helt frem til vores notering, som den første danske notering på Spotlight Stock Market.

De første 12 måneder handlede om børsmodning og dermed en klargøring af virksomheden, til livet som børsnoteret selskab. Temaerne vi arbejdede med handlede både om den fremadrettede udvikling af Freetrailer (styrkelse af ledelsen, strategi og performance) samt om at afstemme ejerforhold og selskabsstruktur. Undervejs i dette forløb fik Freetrailer tilført kapital fra bl.a. Gemstone Capitals investornetværk, hvilket havde betydning for, hvor tidligt vi kunne begynde udrulningen af de overordnede strategier.
I selve noteringsforløbet blev Freetrailer præsenteret for udvalgte rådgivere, interessenter, specialister m.v., som Gemstone assisterede til bestemmelsen af. Gemstone Capital vejledte os til valg af børs-platform og vi arbejdede tæt sammen omkring udformningen af en markedsføringsstrategi for både Danmark og Sverige. Sidstnævnte inkluderede håndtering af de særlige udfordringer, som fulgt af at vi trådte sporet som den første danske virksomhed, der blev noteret på Spotlight Stock Market uden svensk holdingselskab og i danske kroner.
Rådgivningen og sparringen betød, at vi fik en flot start som børsnoteret virksomhed med investorer i både Danmark og Sverige. Vi står stærkt som virksomhed i dag og har igangsat de udarbejdede strategier for at realisere det store potentiale i vores marked, både i Danmark og internationalt.

Vi er utrolig glade for den start, vi har haft som børsnoteret selskab og ikke mindst for den sparring og rådgivning, vi fik fra Gemstone Capital undervejs.

Der er i dag fuld fart på Freetrailer – og vi er først lige begyndt vores væksteventyr.”
For English translation, please contact Peter Max
“Gennem Freetrailers børsnotering har Gemstone Capital været en kompetent sparringspartner grundet deres erfaring fra det svenske og danske marked”

 

Allan Sønderskov Darre
CEO & founder
Freetrailer Group A/S